Over Cindy van IJzendoorn

“Het leven moet met liefde en humor worden geleefd.
Liefde om te kunnen bestaan, humor om het licht te maken”.
– Onbekende twitteraar –

Drs. Cindy van IJzendoorn (1968) volgde de Leergang Coaching voor Professionals aan de School voor Coaching in Leiden. Daarnaast is zij eigenaar/senior adviseur van adviesbureau Nieuwe Leidse Communicatie. Cindy is getrouwd en heeft 2 dochters.


Mijn keuze voor coaching
In juli 2006 startte ik het bureau Nieuwe Leidse, voor communicatieadvies en interim communicatiemanagement. Tijdens mijn interim-werkzaamheden merkte ik dat ik de rol van coach niet alleen erg leuk vond, maar dat deze ook van betekenis was voor veel collega’s waar ik mee werkte. ‘Een zakelijke aanpak, met een warm hart’, zo kreeg ik terug. En ik besloot daar iets mee te doen.

Betekenisvolle combinatie van ervaringCindy van IJzendoorn
Met de opleiding Coaching voor Professionals volgde ik niet alleen mijn hart, maar kon ik tegelijkertijd professionele verdieping brengen in mijn functie als communicatieadviseur. Mijn ervaring met het werken met professionals en teams binnen een diversiteit aan organisaties is – in mijn rol als coach – tevens van waarde voor niet-communicatieprofessionals.

Voordat ik besloot mijn eigen bureau te beginnen werkte ik anderhalf jaar als Manager Interne Communicatie bij Unilever Nederland B.V. Van 1998 tot 2005 was ik senior adviseur interne en corporate communicatie bij Adviesbureau Winkelman en Van Hessen in Den Haag. Ik studeerde in 1993 af aan de Rijksuniversiteit Leiden op het onderwerp Interne Communicatie bij cultuurverandering.

 

Erkend coach ST!R

no comments

Comments are closed.